Dit boekje uit de serie dat smaakt naar meer, bevat 14 recepten met hapjes die je bij de borrel, een aperitief of op een feestje serveert. De recepten komen uit alle delen van de wereld, zijn heerlijk en zien er ook nog eens prachtig uit.
Borrelen van de plank - in 12 heerlijke landen
Zin in een culinair landentripje? Zonder koffers, douane of reistijd nemen we je mee naar twaalf heerlijke borrelbestemmingen met goed gevulde borrelplanken. Bovendien neem je zonder enige moeite je vrienden, familie of buren mee.
Het kookboek heeft eenvoudig te bereiden recepten en gouden tips om je borrelavond onvergetelijk te maken. Kies voor Frankrijk of Spanje, of zoek het verder buiten de deur in Suriname of Korea. Met de 36 lekkere recepten kun je alle kanten op. Welke borrelplank kies jij deze week?
Uitvoering: Hardcover
Aantal recepten: 35
INKIJKEXEMPLAAR
Dat smaakt naar meer.. 14 recepten
Eenvoudig te maken hartige hapjes. Voor op een feestje of bijvoorbeeld om aan het eind van de middag de lekkere trek mee te stillen.
22 recepten. Thuis in de keuken – Scandinavië
Hardcover 35 recepten
De vrolijkste manier om eten nét even gezelliger te presenteren?
Doe zoals de hippe food-trucks en ‘stick it on a stick’. Of serveer het met eetstokjes. In dit boek vind je een heerlijke verzameling wereldse hapjes en bites, mét stokjes of óp een stokje. Van verrassende saté tot trendy sushi en van lams-kofta tot yakitori. Omdat het feestelijk, hip en relatief eenvoudig is, omdat eten met stokjes (wetenschappelijk bewezen!) lekkerder smaakt, en gewoon, omdat het zo leuk is.
Uitvoering: Hardcover
Aantal recepten: 35
25 recepten
21 recepten
Het is de oer-manier van koken, die nog steeds overal ter wereld wordt toegepast: Grillen. Meer basic kan het niet en tegelijk is het door grillmeesters tot een ware kunst verheven. Ook in de eigen achtertuin zijn de mogelijkheden eindeloos.
Met de 35 recepten in dit boek en een barbecue of grillpan in de aanslag zet je de meest indrukwekkende grillgerechten op tafel. Van zelfgemaakte beefburgers en gepekelde varkensentrecote tot gegrilde tonijnsteak en zoete maiskolven.
Uitvoering: Hardcover
Aantal recepten: 35
Een borrel of barbecue maak je in een handomdraai een beetje bijzonderder met een homemade smeersel of spread.
De 35 wereldse dippers in dit boek zijn verrassend eenvoudig om zelf te maken en kunnen vaak van tevoren worden bereid. Van guacamole tot aioli en van klassieke kruidenboter tot Zuid-Amerikaanse peppadewspread. En naast klassiekers ook inspirerende nieuwe combinaties, zoals pompoenmayonaise en munt-sinaasappelpesto.
Dip ze!
Uitvoering: Hardcover
Aantal recepten: 35