s/5l - 20/85my - inwendig 13,5 cm
s/5l - 20/85my - inwendig 18,5 cm
45my - met zijlas
Vacuümkrimpzakken zijn hoogwaardige verpakkingsmaterialen die speciaal zijn ontwikkeld voor het professioneel vacuüm verpakken én krimpen van voedingsmiddelen. Dankzij hun uitstekende barrière-eigenschappen en het sterke krimpeffect bieden deze zakken optimale bescherming, een aantrekkelijke presentatie en een langere houdbaarheid van producten.
Deze zakken worden vooral gebruikt in de voedselindustrie voor het verpakken van onder andere kaas, worst, vlees en andere voedingsmiddelen. Eerst wordt het product vacuüm verpakt; vervolgens wordt de zak om het product gekrompen door deze kort in heet water te dompelen of te behandelen met hete lucht, bijvoorbeeld met een föhn of hittepistool.
s/5l - 20/70my - inwendig 18,5 cm
s/5l - 20/70my - inwendig 18,5 cm
45my - met zijlas
Vacuümkrimpzakken zijn hoogwaardige verpakkingsmaterialen die speciaal zijn ontwikkeld voor het professioneel vacuüm verpakken én krimpen van voedingsmiddelen. Dankzij hun uitstekende barrière-eigenschappen en het sterke krimpeffect bieden deze zakken optimale bescherming, een aantrekkelijke presentatie en een langere houdbaarheid van producten.
Deze zakken worden vooral gebruikt in de voedselindustrie voor het verpakken van onder andere kaas, worst, vlees en andere voedingsmiddelen. Eerst wordt het product vacuüm verpakt; vervolgens wordt de zak om het product gekrompen door deze kort in heet water te dompelen of te behandelen met hete lucht, bijvoorbeeld met een föhn of hittepistool.
45my - met zijlas
Vacuümkrimpzakken zijn hoogwaardige verpakkingsmaterialen die speciaal zijn ontwikkeld voor het professioneel vacuüm verpakken én krimpen van voedingsmiddelen. Dankzij hun uitstekende barrière-eigenschappen en het sterke krimpeffect bieden deze zakken optimale bescherming, een aantrekkelijke presentatie en een langere houdbaarheid van producten.
Deze zakken worden vooral gebruikt in de voedselindustrie voor het verpakken van onder andere kaas, worst, vlees en andere voedingsmiddelen. Eerst wordt het product vacuüm verpakt; vervolgens wordt de zak om het product gekrompen door deze kort in heet water te dompelen of te behandelen met hete lucht, bijvoorbeeld met een föhn of hittepistool.
s/5l - 20/70my - inwendig 38,5 cm
s/5l - 20/70my - inwendig 38,5 cm
s/5l - 20/70my - inwendig 28,5 cm
s/5l - 20/70my - inwendig 28,5 cm
s/5l - 20/70my - inwendig 23,5 cm
s/5l - 20/70my - inwendig 20,5 cm
s/5l - 20/50my - inwendig 13,5 cm
s/5l - 20/70my - inwendig 13,5 cm
s/f - 20/70my -inwendig 23,5 cm
s/f - fleece - 20/70my - inwendig 18,5 cm
s/f - fleece- 20/70my - inwendig 14,5 cm
s/5l - 20/70my - inwendig 33,5 cm