De lekkerste pizza’s maak je natuurlijk gewoon thuis en het is eigenlijk hartstikke makkelijk. Er kan eindeloos worden gevarieerd met ingrediënten.
Dit boekje uit de serie Dat smaakt naar meer.. bevat 14 recepten.
22 recepten. Thuis in de keuken – Scandinavië
Hardcover 35 recepten
De vrolijkste manier om eten nét even gezelliger te presenteren?
Doe zoals de hippe food-trucks en ‘stick it on a stick’. Of serveer het met eetstokjes. In dit boek vind je een heerlijke verzameling wereldse hapjes en bites, mét stokjes of óp een stokje. Van verrassende saté tot trendy sushi en van lams-kofta tot yakitori. Omdat het feestelijk, hip en relatief eenvoudig is, omdat eten met stokjes (wetenschappelijk bewezen!) lekkerder smaakt, en gewoon, omdat het zo leuk is.
25 recepten
21 recepten
Hardcover 35 recepten
Het is de oer-manier van koken, die nog steeds overal ter wereld wordt toegepast: Grillen. Meer basic kan het niet en tegelijk is het door grillmeesters tot een ware kunst verheven. Ook in de eigen achtertuin zijn de mogelijkheden eindeloos.
Met de 35 recepten in dit boek en een barbecue of grillpan in de aanslag zet je de meest indrukwekkende grillgerechten op tafel. Van zelfgemaakte beefburgers en gepekelde varkensentrecote tot gegrilde tonijnsteak en zoete maiskolven.
Hardcover 35 recepten
Genieten van tapas en hun Noord-Spaanse broertje pinchos staat bijna gelijk aan genieten van het leven! Neem er net als de Spanjaarden alle tijd voor en zorg dat de basis goed is met mooie, verse ingrediënten.
In dit boek vind je 35 heerlijke recepten voor hapjes uit verschillende delen van Spanje. Van gamba's pil-pil tot escabeche en van lamsworstjes met aioli tot patatas bravas.
Hardcover 35 recepten
Dat smaakt naar meer....15 recepten
Van pancakes en omeletten om de dag mee te beginnen tot gevulde hartige pannenkoeken als hoofdgerecht bij de avondmaaltijd.
Hardcover 35 recepten
Een borrel of barbecue maak je in een handomdraai een beetje bijzonderder met een homemade smeersel of spread.
De 35 wereldse dippers in dit boek zijn verrassend eenvoudig om zelf te maken en kunnen vaak van tevoren worden bereid. Van guacamole tot aioli en van klassieke kruidenboter tot Zuid-Amerikaanse peppadewspread. En naast klassiekers ook inspirerende nieuwe combinaties, zoals pompoenmayonaise en munt-sinaasappelpesto.
Dip ze!